Vebinārs | Ilgtspēja un ESG. Finansiālā ietekme un iespējas.

Starptautiska pieredze liecina, ka uzņēmumi, kuri darbojas ilgtspējīgi, efektīvāk izmanto resursus, spēj piesaistīt kapitālu ar zemākām izmaksām un iegūst lielāku uzticamību no sadarbības partneru un klientu puses.

Šajā vebinārā piedāvāsim ieskatu šobrīd tik aktuālā ilgtspējas tēmā un palīdzēsim rast atbildes uz jautājumiem, saistītiem ar ESG un ilgtspējas stratēģijas ieviešanu uzņēmumā. Ko nozīmē ESG un Ilgtspēja un kā tas var ietekmēt uzņēmumus. Vebinārā uzzināsiet:

- kas ir ilgtspēja un kāda ir tās nozīme uzņēmējdarbībā

- kādi ir galvenie esošie un topošie tiesiskie regulējumi ilgtspējas jomā

- kādu ietekmi uz uzņēmumu var atstāt ar ilgtspēju saistītie lēmumi

- kam būtu jāpievērš uzmanība, uzsākot ESG ziņojuma sagatavošanu.

Vebinārs notiks tiešsaites platformā Microsoft Teams. Dalības maksa vebinārā EUR 25, bez PVN. Orients Audit & Finance klientiem dalība ir bezmaksas. Piesakieties vebināram aizpildot šo anketu: https://forms.gle/bCrHEHtsZ5x2Ned47
 

Vieta: MS Teams pasākums

Datums: 21. aprīlis, 2022. gads

Laiks: 10:00 - 12:30


Vebināra plāns:

1. Kas ir ESG un ilgtspēja un kāpēc tas ir svarīgi?
2. Likumdošanas bāze. Kas ir spēkā šobrīd un kas tiek plānots nākotnē?
3. Ar ESG saistīti riski un iespējas.
4. ESG faktoru būtiskums finansiālā ietekme.
5. Pirmie soļi ziņojuma sagatavošanā.

Lektore: Nataļja Roze, Biznesa procesu un ilgtspējas nodaļas vadītāja

Nataļjas profesionālā pieredze vairāk nekā desmit gadus bija saistīta ar risku analīzi starptautiskā finanšu iestādē. Viņa padziļināti iepazina biznesa specifiku dažādās rūpniecības nozarēs, transporta un lauksaimniecības nozarēs, un ieguva vērtīgu pieredzi komandas un risku vadībā starptautiskā vidē. Kopš 2019.gada Nataļja ir uzsākusi strādāt ar attīstības projektiem, kas bija saistīti gan ar iekšējo procesu uzlabošanu, gan ar IT risinājumu ieviešanu. 2021.gadā Nataļja ir pievienojusies Orients Audit & Finance komandai, lai atbalstītu uzņēmumu jaunu procesu ieviešanā un vadītu ESG un ilgtspējas pakalpojumu nodaļu.

Nataļja Roze

Biznesa procesu un ilgtspējas nodaļas vadītāja