Grāmatvedība
Revīzija

Orients Audit & Finance pievienojas Integra International asociācijai

Esam priecīgi paziņot jaunumus – Orients Audit & Finance kļūst par daļu no prestižās Integra International asociācijas. Šis ir bijis patiesi ilgi gaidīts notikums, kas sniegs daudz vērtīgu iespēju ar kurām vēlamies padalīties arī ar jums.

Kļūstot par daļu no Integra International asociācijas, mūsu uzņēmums piedzīvos būtiskas starptautiskās attīstības iespējas.

Esam gandarīti par pievienošanos Integra International, jo tas ir liels sasniegums ikvienam finanšu nozares uzņēmumam, t.i, par Integra International biedru var kļūt tikai uzņēmumi ar ievērojamu globālo sasniedzamību un stipru piedāvāto pakalpojumu kvalitāti. Veicot šo soli, Orients Audit & Finance komanda stiprina ne vien savu, bet arī Latvijas biznesa saikni ar globālo biznesa tīklu. 

Kāpēc starptautisko durvju atvēršana ir svarīga mūsu klientiem un partneriem? 

Mūsu uzņēmuma misija kopš tā dibināšanas pirmssākumiem ir: “atbalstīt uzņēmumus ilgtspējīgā attīstībā visā pasaulē, pārvēršot datus vērtīgā informācijā uzņēmumu vadītājiem”. Kopā ar Integra International ticam vietējās pieredzes nodrošināšanai globālā mērogā ar apņēmību un aizrautību un tam, ka esam neatkarīgi un stiprāki kopā!

Ko tas mainīs mūsu klientiem un partneriem?

No šī brīža spējam:

  • palīdzēt Latvijas ambiciozajiem uzņēmumiem izvērsties starptautiski;
  • risnāt jautājumus par starptautisko nodokļu likumu normu piemērošanas kārtību;
  • nodrošināt globālu uzņēmumu netraucētu ienākšanu Latvijas tirgū;
  • veicināt sadarbību ar Baltijas reģionā ieinteresētajiem starptautiskajiem investīciju fondiem;
  • sniegt mūsu komandai globālu zināšanu un pieredzes pārnesi;
  • sekot līdzi jaunākajām biznesa tendencēm pasaulē un atbilstoši integrēt labāko praksi Latvijā.

“Viens mazs solis cilvēkam, liels solis uzņēmumam” – tā varētu raksturot mūsu pievienošanos starptautiskajai asociācijai. Lai arī Integra International reti, kuram nozares pārstāvim ir svešs vārdu savienojums, atgādinām, ka tā ir starptautiska neatkarīgu grāmatvežu, revidentu un finanšu konsultantu firmu asociācija, kas jau kopš 1994. gada globāli apvieno dažādus nozares uzņēmumus.

Sīkāk lasiet asociācijas Integra international vietnē: https://www.integra-international.net/

Jekaterina Novicka

Partnere, digitizācija un ESG datu sistēmas