SFPS
Tehnoloģijas
Starptautisks bizness
ESEF
XBRL

Jauns starptautisks zīmols Orients Digit

Atbalstām uzņēmumus ceļā uz piekto industriālo revolūciju.

Šodien korporatīvā vide atrodas jaunos regulatīvos apstākļos, kur Korporatīvās ilgtspējas ziņošanas direktīva (CSRD) prasa veidot ilgtspējas ziņojumu digitālā formātā, paralēli IFRS 18 ir pirmais finanšu standarts, ko veido kopā ar digitālo komandu. Piektā industriālā revolūcija ir jau šeit. Industrija 5.0 balstās uz trim galvenajiem elementiem: orientāciju uz cilvēku, ilgtspēju un noturību. Tas ir jauns industrializācijas posms, kurā cilvēki strādā kopā ar progresīvām tehnoloģijām un mākslīgā intelekta vadītām sistēmām, robotiem, uzlabojot korporatīvos procesus.

Natālija Zaiceva, Orients vadošā partnere, zvērināta revidente: 

“Mēs redzam, ka jauna korporatīvā realitāte nes revolucionārās izmaiņas informācijas apjoma, ātruma un kvalitātes apstrādes nepieciešamībā. Tas maina veidu kādā esam pieraduši pieņemt stratēģiskos lēmumus. Orients misija bija un paliek nodrošināt biznesa procesu atbilstību un noturību, kā arī saskaņot stratēģiju ar finanšu un ilgtspējas īstermiņa un ilgtermiņa mērķiem. Šodien esam priecīgi arī starptautiski piedāvāt atbalstu uzņēmumiem piektās industrializācijas ceļā.”

Kamēr daudzi vēl strādā pie dažādu sistēmu apvienošanas iespējas un mākslīgā intelekta rīku integrēšanas, kas ir ceturtās industriālās revolūcijas vēstneši, konkurētspējīgam biznesam jāsper nākamais solis. Tāpēc Orients, apvieno savu 20+ gadu ekselenci finanšu vadībā, audita procesu, datu analītikas un ziņojumu digitālās konvertēšanas kompetenci ar labākiem digitalizācijas vadības risinājumiem, lai piedāvātu unikālo pakalpojumu klāstu zem jaunā zīmola Orients Digit.

Jekaterina Novicka, Orients partnere, digitizācijas un ESG datu sistēmas:

 “Pieprasījums rada piedāvājumu. Tā ir tapis Orients Digit , kas pāraudzis vienīgi Latvijas robežas, un kļuva par atsevišķu neatkarīgu starptautisku biznesa pakalpojumu vienību ārpus mūsu tradicionāliem revīzijas, grāmatvedības, finanšu vadības un nodokļu pakalpojumiem. Orients Digit strādā ar korporatīvo procesu efektivitāti, lielo datu apstrādi, digitālajiem finanšu un ilgtspējas ziņojumiem un XBRL datu analīzi ar mākslīgā intelekta sistēmām.”

Orients Digit komanda piedāvā saviem klientiem trīs pakalpojuma līmeņus:

Lai uzzinātu vairāk par kādu no Orients Digit pakalpojumiem, raksti mums uz info@orients.lv
 

Jekaterina Novicka

Partnere, digitizācija un ESG datu sistēmas