ESEF
XBRL
Starptautisks bizness
SFPS
ESG un ilgtspēja

Orients kļūst par CoreFiling partneri Baltijā un Skandināvijā

Orients Audit & Finance ar lepnumu paziņo par partnerību ar Lielbritānijas globālo programmatūras un pakalpojumu uzņēmumu CoreFiling Baltijas un Skandināvijas tirgiem.

CoreFiling specializējas datu efektivitātes uzlabošanā, jo īpaši ārējās ziņošanas un XBRL tehnoloģijas izmantošanas jomā. CoreFiling programmatūra un pakalpojumi aptver visu pārskatu ekosistēmu, tostarp datu standartu definēšanu, ziņojumu sagatavošanu, pārbaudi un datu vākšanu.

“CoreFiling partnerība ar Orients stiprinās mūsu klātbūtni Eiropā, nodrošinot Seahorse un Beacon rīku pieejamību ESEF ziņošanai Baltijas un Skandināvijas reģionā. Orients ekspertīze, tirgus parzināšana un CoreFiling effektīvie risinājumi piedāvā perfektu kombināciju, lai apmierinātu pašreizējās ESEF prasības un turpmākās regulējošās izmaiņas, jo īpaši saistībā ar ESG.” 

– atklāj CoreFiling Izpildpriekšsēdētājs, , Philip Allen.

Orients Audit & Finance ir pionieris ESEF pārskatu pakalpojumu jomā Latvijā. Jau otro gadu pēc kārtas mūsu komanda ievieš iXBRL projektus un veic saistītus konsultatīvos pakalpojumus biržā kotētajiem uzņēmumiem. Tāpēc mēs uzskatām, ka CoreFiling Seahorse, kas ir XBRL sertificēts mākoņa risinājums iXBRL marķēšanai, kas automātiski izveido ESEF prasībām atbilstošus pārskatus, ir lielisks atradums publiskā tirgus dalībniekiem. 

“Mēs esam pateicīgi par CoreFiling vadības izteikto uzticību Orients ESEF un ESG komandām. Mums ir liels gods atvert Baltijas un Skandināvijas tirgu uzņēmumam, kura dibinātāji stāvēja pie digitālo finanšu pārskatu pirmsākumiem – izgudrojot Inline XBRL formātu. Kā revidenti ar 20 gadu pieredzi mēs redzam,  ka viedo finanšu un ESG datu vākšanas process un digitālo ārējo pārskatu sniegšana ESEF formātā sinerģijā ienes neizbēgamas izmaiņas tajā kā tirgus dalībnieki raugās uz uzņēmumiem.” 

– saka Orients Audit & Finance partnere, biznesa attīstības un starptautisko attiecību vadītāja, Jekaterina Novicka

Mūsu kolēģiem revīzijas jomā mēs piedāvājam izmantot efektību iXBRL pārbaudes rīku CoreFiling Beacon. 

Uzziniet vairāk par mūsu ESEF ziņošanas pakalpojumiem šeit vai sazinieties ar mums, lai ieplānotu bezmaksas tikšanos ar mūsu ekspertiem un saņemtu atbildi uz katru jūsu jautājumu.

Jekaterina Novicka

Partnere, digitizācija un ESG datu sistēmas